L'estiu de 2015, l'esfondrament de dos edificis d'habitatges a Madrid va obrir un debat intens sobre les ITE. 

En aquest dossier es recullen les notícies del moment, els millors articles relacionats i l'activitat de debat que va celebrar aquesta Agrupació.


ESTIU 2015

Diuen que la calor fora de mida com la que hem tingut aquest estiu 2015 precipita el malhumor i l’explosió de relacions ja dubtoses entre les persones. La crònica negra d’aquests dies sembla confirmar-ho. Vés a saber si també el clima sufocant ha tingut alguna cosa veure en el desenllaç dels esfondraments d’edificis d’habitatges a Madrid, i tota la sèrie que continua en diaris d’àmbits més locals. Ja se sap que després del dos sempre ve el tres, i en temps de poques notícies, ja veurem on s’aturarà el compteig.

Amb la desgràcia, s’enceten per una banda les investigacions i per l’altra el debat, previsible des de ja fa temps, de la utilitat de les ITE per prevenir precisament aquests tipus de grans danys als immobles.

Ara es parla d’inspeccions visuals, responsabilitats, informes amb finalitat únicament formal… La premsa en va plena. Amb el començament del nou curs, obrim el debat...

Els agrupats vam parlar sobre les ITE

El dia 16 de setembre a les 18:30 al COAC, 8a planta, vam celebrar un debat distès per posar en comú arguments i punts de vista, amb l'assistència de 50 arquitectes. 

En breu publicarem un resum del que es va dir.

En vull saber mésNOTÍCIES PREMSA

OPINIÓ I DEBAT


Per accedir al debat i veure els comentaris existents, cliqueu a "read more".

Si voleu que es publiqui algun article vostre al respecte, envieu-lo a aaepfc@coac.net o bé feu-ho com a comentari i indiqueu la voluntat de publicitat.